Pradžia » Be temos » Ruduo paliekantis. Arba tai, kas neatsitinka.

Ruduo paliekantis. Arba tai, kas neatsitinka.

2 spalio 2008


Nes dabar jau tampa nebesvarbu, ką kalbėti, nes mane išlaisvinti gali tik tyla. Nes aš labai šalta ir abejinga nes jis nori mane tokią matyti. Nes aš paniškai bijau šitos rolės. Nes gyvenimas komedijos žanro filmuose skaudina, nes venų rodymas tik patvirtina, kad yra daug daugiau būdų ir kur kas paprastesnių sugriauti sau gyvenimą, nei kad mano suaugę.
Nes netoli botanikos sodo sėdime ant kažkokių užkaltų pusrūsių. Prieš akis- vanduo. Jis šildo
mano rankas savo delnuose. Nes šneku paikystes, visi juokiasi. Nes man nei linksma, nei šilta. Nes aš tik galvoju, kad mano kraujas galėtų būti geltonas. Nes man patinka spalvos. Nes dar skamba dainos apie blyškius veidus, juokingus pavojus ir žmonas grįžtančias su vaikais.
Nes labai nebenoriu klausytis viso to mėšlo apie turtingas širdis, žvirblius ir jaučius. Nes bijau pamiršti savo praeitį ir tapti vienu iš čia esančiųjų, kurie neturi nei veidų, nei vardų. Tik etiketes su ketvirta ir septinta abėcelės raidėmis.

Nes tik sėdėti susikibus už rankų ir gerti raudona “Beauvillon” yra grakštu. Ir negalvoti apie savo nuogumą, nuo kurio taip pavargstu. Nes man patinka stovėti užsispyrėliškai šituose
akligatviuose ir laukti, kol sienos atsivers. Nes patinka vietoj bučinio gauti gabalėli šokolado, o taip saugiau.

Nes žmonės daro viską, kad būtų bjauru.

Courtney_Saunders_-_Promise_Me.mp3

Be temos

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos