Pradžia » Be temos » Alisa, sugriovusi stebuklų karalystę.

Alisa, sugriovusi stebuklų karalystę.

15 vasario 2009

Kruvinų rankų lytėjimas ir alsavimas, kai eini greta. Tada sienos atsiveria. Nes gyvenimas gražus kaip medžiai ar knygos dulkinais viršeliais namo palėpėje.
Aš nepasiklydau. Tiesiog radau milijonus netinkamų kelių.
Grįžtu prie kasdienių įpročių- galvojimo, cappuccino, ledų su klevų sula. Juk skauda nebūtinai dėl žaizdų- tikrų, ar apsimestinių. Juk žmonės gyvena pasaulio kiaurymėse tarp vago(i)nu, suglamžytų laikraščių ir visokių netiesų, nežinodami vietos, kurią galėtų pavadinti namais, nežinodami, kad yra stebuklai, nesuvokdami, kad net kai viską turi šalia, daug svarbiau yra tai, ko neturi.
O baisiausia tai prieš aušrą. Tada prisimenu labai aiškiai tą akimirką, kai visi užsimerkė vien tam, kad aš pamatyčiau pirmoji. Ir aš suspėjau. Tik dar reikėjo nusikapoti rankas, nes krištolas irgi pjauna. Tai kas, kad relikvinis.
Bet aš vis dar esu. Išsidraikiusi ūkuose, susidaiktinusi vaizduotėje, sucukrėjusi sapnuose ir išsiliejusi siluetuose. Todėl išmok kaip maldą, kaip griežtą litaniją rudenio vėjus, paukščių giesmes, kad pažintumei tą, kur paleidau į laisvę ieškoti tavęs.

Ir, Mielas Mano, tik nenustok verkti.

Be temos

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos