Pradžia » Be temos » Emigravusi iš skausmo.

Emigravusi iš skausmo.

7 gruodžio 2008

ir šiaip jau mėlyna mėlyna mėlyna. o sapnuoju jos vėsias rankas, užsispyrėliškai sučiauptas lūpas ir kruopščiai sušukuotus juodus plaukus. ir kaip sėdim rūkydamos priešais Laisvės alėjos šviestuvus. tada- rieškutės pilnos kraujo, o jos akys- nuostabos. bet tai čia tik sapnai, užtat realybė- kažkoks siurrealistinis košmaras. gerai tik, kad nors ir labai jau pamažu, bet ateina suvokimas, kad svajonių visai nebūtina įgyvendinti. net pačių brangiausių. nes mūsų laikas baigiasi sulig kiekvienu tyru/saldžiu/gašliu bučiniu. bet palaiminti suglumusieji, nes baimė skatina ieškoti. ir tada, kai viskas atrodo gerai, pasirodo kas nors, galintis viska sugriauti. ir nebijantis atsibusti mano sapnuose, kur tiek daug panikos. ir dažnai pagrįstos. nes esu pernelyg nuspėjama ir nuobodžiai patikima.
bet dar vieną puodelį kavos, kol dar neišėjau belsti į visus akmenis nuosavose dykumose. tuk tuk tuk. tas padrikas laikinumas darosi patrauklus. aš nežinau, ar gerai, bet man patinka. bet man gražu bučiuotis drugeliais. o juodai baltom dienom ant svetimo čiužinio, laukti skambučių iš vonios.
Juk nebūtina taikytis prie naujos tvarkos,- tiesiog būti ‘mažyte jo mieliausia’.
Prieš tai idiotiški poelgiai, po kurių atradom tai, nuo ko turėjom pradėti. tik gal aš myliu per daug. ir atsiranda žmonės. o vyrai palieka žmonas. su vaikais.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Aš nežinau, ar gerai.

Be temos

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos