Pradžia » Be temos » Vėjas Vėjelis feat. Žaliakalnio Gėlelė

Vėjas Vėjelis feat. Žaliakalnio Gėlelė

7 spalio 2006
Šimtai mašinų lekia besileidžiančia Žaliakalnio viršūne, kaip daugybė „Futur-o-matics“ su užpakaliniais žibintais, primenančiais kietus raudonus ledinukus.

Skaitydama mano blog’ą, Kotryna pareiškia, kad tai kūrybinis rašymas, o ne jausmai. Ginuosi, kad mano jausmai ir yra kūryba. „Nemoki mylėti?“- klausia. Patraukau pečiais.

Dar kalbam apie tai, koks jausmas būti jaunai, gražiai ir gyventi Kaune. Apie tai, koks jausmas, kai tavęs geidžia, už tave moka, tau įgrįsta, tavęs nesupranta… Aišku, mums niekas nesiųlo nei drabužių, nei pinigų, nei pasiskraidymų privačiais lėktuvais, nei, juolab, vakarienių jachtose pietų Prancūzijoje. Bet visi tie atkarūs tipai prisigalvoja visko, ką dėl mūsų padarytų.

Mėgdžiojam Glen Klouz. Ji mane vadina Vėju Vėjeliu. Aš ją- Žaliakalnio Gėlele. Skamba indėniškai. Aš niekada neturėjau tokios draugės. Turiu omeny? neišprotėjusios, todėl jaučiuosi keistai. Bet tas keistumas geras. Ji nėra miela mergaitė. Miela- netinkamas jai apibūdinimas, bet ji priklauso gerų ir dar geresnių pasauliui. Buvo modelis, bet paskui „tas mėšlas atsibodo ir priaugau 5 kilogramus…“

Nekenčiu S., nes jis neturi humoro jausmo ir kai kalbam nežiūri į akis. Arba žiūri per ilgai. Apgailėtina. Jis sako: „Nesvarbu, graži esi ar ne, jei moki tapti tokia, kokią vaikinas nori tave matyti, jis gali būti tavo.“ Aš sakau, kad jei nedalyvauji Grožio Olimpijadoje, gali tapti labai įdomiu žmogumi. Visa kita- karikatūrų žaidimas.

Edgaras atnešė daiktus, sudėjęs į rožinį dovanų maišelį. Mačiau,kad baisiausiai norėtų užeiti į vidų, todėl tyčia nekviečiau. Net į prieškambarį. Bet jis įsigrūdo ir kaip namie atsidrėbė ant sofos. Ruošdama kavą fantazavau, kaip nužudysiu jį ir suėsiu. Net baisu, kokį malonumą sukėlė ši fantazija. Įsivaizdavau, kaip dantimis plėšau minkštą, baltą jo mėsytę… Pats kaltas- numestų svorio ar ką… Bet Edgaras yra Edgaras… Tik, kad pagautum Vėją Vėjelį, reikia šmėkliškos širdies…

Be temos

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos